TEK MI JE SAD JASNIJE U KOM SI PROBLEMU! Pešićeva otvorila dušu Šopićki pa PRIZNALA da pati za BIVŠIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 08:24

"TEK MI JE SAD JASNIJE U KOM SI PROBLEMU!" Pešićeva otvorila dušu Šopićki pa PRIZNALA da pati za BIVŠIM!

Stefan Karić bio nekoliko metara od njih.

Sadašnja (Ivana Šopić) i bivša (Jelena Pešić) devojka Stefana Karića razgovarale su u dvorištu o Jeleninom bivšem momku. Tu je prolazio i Karić, a onda je Ivana poručila Jeleni kako tek sad shvata koliko je njoj teško zbog nekih stvari.

Tek sad je meni jasnije u kom si ti problemu. Ti sad i da ti se neko svidi, ti ne bi mogla - rekla je Ivana Šopić.

- Ne, nisam ja. Ja sam posle dva meseca bila sa Stefanom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja o nekim čudnim emocijama mogu da pričam... Neka seta mi je, ali ne da patim. Kao sada parfem što me je vratio. Što se emocija tiče, ja sam mnogo dobro. Nikad nisam padala u neke depresije zbog momaka, nikad! Niti ću, daleko bilo. Ja sam dolazila u te situacije da tešim bivše momke. Ja otišla kod jednog, on propao. Ja u fazonu: "Hajde brate, koliko godina imaš?" - rekla je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.