TATA, BIĆU UVEK SA TOBOM U MOM SEĆANJU! Reči Tokanovog sina od 6 godina KIDAJU DUŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 16:47

"TATA, BIĆU UVEK SA TOBOM U MOM SEĆANJU!" Reči Tokanovog sina od 6 godina KIDAJU DUŠU!

Uputio poslednji pozdrav ocu!

Bubnjar Amadeus Benda, koji je preminuo u utorak od posledica koronavirusa, Bojan Zlatanović Tokan - sahranjen je danas na Špitoljskom groblju u Leskovcu. Najpotresniji trenutak na sahrani bio je kada je sin preminulog bubnjara rekao:

- Tata, volim te najviše. Tata, biću uvek sa tobom u mom sećanju - rekao je Tokanov sin od samo 6 godina.

Nakon ovoga niko nije mogao da zaustavi suze, a zatim je grobljem odjeknuo vapaj majke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja nije prestajala da doziva svog sina.

Na Tokanovoj sahrani među poznatim ličnostima pojavili su se članovi Amadeus benda, kao i pevači Darko Filipović i Milan Dinčić Dinča, ali i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.