TARA OTVORILA DUŠU! Moj otac je pozvao i Mateju u Skoplje, ali on nikada nije dao odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 09:28

TARA OTVORILA DUŠU! "Moj otac je pozvao i Mateju u Skoplje, ali on nikada nije dao odgovor!"

Ovo niko nie znao!

Nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga", Tara Simov je rešila da opet stane pred kamere i da se vrati na Jutjub scenu. Ona je obeležila treću sezonu svojom ljubavnom romansom sa Matejom Matijevićem. Rešila je da na svom Jutjub kanalu odgovori na sva ona pitanja koja zanimaju nene fanove, a tom prilikom osvrnula se i na njen odnos sa sada bivšim dečkom, Matejom.

Tara je otkrila sa kojim zadrugarima je ostala u dobrim odnosima, a njene pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najviše zanimala potencijalna budućnost sa Matejom i njihovi postupci unutar imanja u Šimanovima.

- Naravno, moj me je otac pozvao u Skoplje, ali pozvao je i njega, međutim, on odgovor nikada nije dao - odgovorila je Tara na jedno od pitanja.

- Kajem se zbog mnogih svojih postupaka, izgubila sam dosta honorara, neke scene mi takođe nisu trebale, to nisam ja. Iako ne planiram rijaliti karijeru, ali već razmišljam o Zadruzi 4.

Šta je još otkrila u ovom obraćanju publici, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.