TARA NAPUŠTA SRBIJU? Nakon diskvalifikacije iz Zadruge dobila PONUDU koja se ne odbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 10:08

TARA NAPUŠTA SRBIJU? Nakon diskvalifikacije iz "Zadruge" dobila PONUDU koja se ne odbija

Oglasila se jedina prijateljica Nenada Aleksića Ša!

Tara Simov je pre dva dana diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog agresivnog ponašanja, a juče je u velikoj ispovesti otkrila da joj se porodica Nenada Aleksića Ša i dalje ne javlja, te da se teško snalazi po napuštanju rijalitija.

U redakciju poznatog medija stigla je poruka Nenadove jedine prijateljice, koja živi u inostranstvu, a koju vam prenosimo u celosti.

- Hej, ja sam Nenadova drugarica više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 15 godina, ne podržavam taj čin koji je urađen, ali Nenad je moj drug - započela je ona u ovoj poruci.

- Možeš da kažeš Tari, ako želi, da pobegne od svega dole dok je Nenad unutra, može slobodno da dođe meni za Švedsku. Ja živim sama i niko ne treba da zna ako ona to želi. Pozdrav - nastavilo se u poruci.

Tara je izjavila da se ne oseća dobro po izlasku iz "Zadruge 4".

- Nisam okej, uzastopno plačem, ne mogu da se zaustavim. Pomislila sam gde ću, šta ću kad izađem, izašla sam bez telefona, na pumpi sam pozvala oca, sedela sam tamo i plakala. Tata je pozvao moje društvo. Sačekala sam drugaricu i prešla kod nje - kazala je Simovljeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.