TARA NAJAVILA OSVETU ZBOG PROCURELIH KLIPOVA, pa zapretila INVALIDSKIM KOLICIMA Satraću je od batina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 16:51

TARA NAJAVILA OSVETU ZBOG PROCURELIH KLIPOVA, pa zapretila INVALIDSKIM KOLICIMA "Satraću je od batina"

Saznala je za sve što je izašlo o njoj!

Po povratku na imanje, Mina Vrbaški je unela nekolicinu informacija, a među ljudima kojima se poveravala, ona je i Tari Simov prenela da je napolju izašlo nekoliko klipova koji su po Simovu kompromitujući.

Mina joj je do detalja prenela kakav je sadržaj istih, te je Simova istakla da će se obračunati sa drugaricom koja je klipove pustila u etar.

- Ne mogu da se setim sa kojom drugaricom sam tada bila u taksiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klip je sniman sa mojim telefonom. Ja sam se sprdala, ja nemam klip gde se je*em, nemam gole slike... Ali zbog te sprdačine, ja sam sada tako plasirana u javnosti, a to može da bude jedna od tri drugarice, a satreću je od batina, invalidska kolica! - rekla je Tara besna kao ris.

- Prvo iz kuće klip, pa jedan iz taksija - rekla je Mina.

- To je čist apsurd, sprdala sam se! - pravdala se Tara.

- Kažem ti Tara samo šta sam videla - dodala je Mina.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.