TARA LOMI I RAZBIJA SVE PRED SOBOM! Simova napravila neviđenu scenu, BEŽI IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 09:11

TARA LOMI I RAZBIJA SVE PRED SOBOM! Simova napravila neviđenu scenu, BEŽI IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Izgubila kontrolu.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ove noći i jutra imali su nekoliko žestokih svađa, a u jednom momentu su završili ispod pokrivača i imali vrelu akciju!

Ipak, nakon toga Tara je ponovo odlučila da stavi tačku na odnos sa reperom, a onda je počela da besni i lomi po imanju, u želji da napusti Belu kuću.

Obezbeđenje je sve vreme bilo uz Simovu, pokušavajući da je smire, ali ona se ne da smiriti. U jednom momentu, pokušala je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uđe u jezero, ali je i u tome obezbeđenje pravovremeno sprečilo. Simova je potom počela da lomi staklo po imanju.

Nakon svega, Tara je lomila po Ekonomskom dvorištu i dvorištu imanja u Šimanovcima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.