TARA JE KRIVA ZA SVE!? Ša i Đedović uputili TEŠKE REČI jedan drugom, BUKTI RAT na Instagramu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2021, 00:33

TARA JE KRIVA ZA SVE!? Ša i Đedović uputili TEŠKE REČI jedan drugom, BUKTI RAT na Instagramu! (FOTO)

"Ako tako izgledaju srećni, biram da..."

Na relaciji Nenad Aleksić Ša, Tara Simov i Marko Đedović strasti se ne smiruju!

Podsetimo, Marko Đedović i Tara Simnov zaratili su na završnoj žurki na imanju u Šimanovcima, nakon čega je Nenad Aleksić Ša blokirao Marka na društvenim mrežama.

Njihov odnos i dalje nije ušao u tačku mirovanja, a rat na Instagramu se prati iz minuta u minut.

- Gospodin ja ja pa ja, ne voli srećne ljude. Posavetuj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa Necom i Simom kako je to, šta i kako dalje, pokupi unapred još neku informaciju lažni Nostradamuse. Oni koji su me skidali sa krova su me tamo i poslali - napisao je Ša, a ubrzo je usledio odgovor Marka Đedovića:

- Gradonačelniče, mogu ja i sa Necom i Simom da se posavetujem ali to ne menja činjenicu da manijakalno-narcisoidni poremećaj može da se izleči. Ako srećni tako izgledaju, i žive u laži za koju znaju jer se plaše samoće, onda biram da sam lažni prorok koji se samo dobro sprda sa onim za koje ni nalbliži nisu marili kroz život pa ih nesreća nije spojila - odgovorio je Đedović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.