TARA ĆE PODIVLJATI! Zabranila je da Ša priča sa Paulom - a on joj recituje LJUBAVNE stihove! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 14:14

TARA ĆE PODIVLJATI! Zabranila je da Ša priča sa Paulom - a on joj recituje LJUBAVNE stihove! (VIDEO)

BIće haosa.

Iako Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nastupaju uz strani hit "Crazy in love", on je sebi dao za prava da u pauzi izrepuje deo koji je sam smislio, pa je svojim cimerima pokazao kako bi to zvučalo, a sasvim slučajno, želeo je da čuje homentar Paule Hublin:

- S tobom radim baš sve što se ne sme, s tobom, bebi, uvek nijansi je 50... - glasi deo onoga što je Ša spremio, a Paula je bila oduševljena, pa ga je podržala.

Tari sigurno neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatno kad bude videla ove scene, s obzirom da im je strogo zabranila komunikaciju, a da li je reper to potpuno smetnuo - ostaje nam samo da nagađamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.