TARA BILA I SA OVIM PEVAČEM! Prvo MC Stojan, sada i ON - zauzet je, uskoro se ŽENI! Strogo čuvali TAJNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARA BILA I SA OVIM PEVAČEM! Prvo MC Stojan, sada i ON - zauzet je, uskoro se ŽENI! Strogo čuvali TAJNU

Ipak isplivalo!

Zadrugari su danas dobili specijalan zadatak u okviru projekta "25", a to je da svi napišu po jednu tajnu.

Oni su ih ubacili u jednu kutiju, a šef ih je sada pozvao u Rajski vrt kako bi ih svima otkrio. Pročitao je da će Milica Dugalić nositi tange na večerašnjoj žurci, da su se rodile mnoge simpatije u kući, ali i da je jedan zadrugar bio OŽENJEN (ovde pročitaje koji).

Takođe, jedna od tajni bila je da je Tara Simov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila u vezi sa Vukom Mobom.

- To svi znaju, ništa novo. Ja izuzetno poštujem njegovu porodicu i dogovorili smo se da ga ne pominjem u ovoj priči, međutim izletela sam se. On je sad u srećnoj vezi, ne bih se mešala tu - ispričala je Tara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.