TANJA SAVIĆ SE TRANSFORMISALA: Na korak do RAZVODA, ostavila SKANDALE iza sebe... - A danas izgleda OVAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TANJA SAVIĆ SE TRANSFORMISALA: Na korak do RAZVODA, ostavila SKANDALE iza sebe... - A danas izgleda OVAKO!

Potpuna promena.

Pevačica Tanja Savić malo dođe, pa opet ode. Živi u Australiji, a poslednjih mesec dana je provela u Srbiji bez porodice, kako bi mogla da se posveti karijeri koju želi da povrati.

Zbog svega togamalo je promenila imidž pa sada izgleda potpuno drugačije.

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 22. Мај 2018. у 1:39 PDT

Sa mužem je napravila dogovor da se svakih nekoliko meseci vraća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rodnu zemlju kako bi mogla da nastupa i da snima nove pesme. Žao joj da decu vodi na tako duga putovanja pa će oni uglavnom ostajati sa ocem u Australiji.

Ono što trenutno muči našu pevačicu je upravo kilaža. U Australiji se ugojila, a od kada je došla uspela je da smrša četiri kilograma. Iako bi volela da smanji još toliko, ona se oseća odlično, puna je samopouzdanja i raduje se novim nastupima.

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) дана 17. Авг 2018. у 10:07 PDT

Trenutno je u Tanjinom životu sve teče po planu. Sa suprugom koji je pre nekoliko godina čak i oteo dete pa sa njim otišao do granice, kada je bilo priče i o razvodu, sada je sve u najboljem redu. On se posvetio porodici pa sad i mnogo više čuva dečake.

Sa koleginicama je trenutno u korektnim odnosima, iako se ranije svađala i to najviše sa Slavicom.

(HOT VIDEO) POKAZALA BRADAVICE! Zadrugarka ušla u bolnicu GOLIH GRUDI! Reakcija doktorke je HIT HITOVA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.