TANJA SAVIĆ PROŠLA MUČAN PERIOD ZBOG MUŽA: Iskreno o PAKLU DROGE u kom je bio, a priznala i NAJTUŽNIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TANJA SAVIĆ PROŠLA MUČAN PERIOD ZBOG MUŽA: Iskreno o PAKLU DROGE u kom je bio, a priznala i NAJTUŽNIJE

Priča sa srećnim krajem.

Pevačica Tanja Savić mesecima se borila da pomogne suprugu Dušanu Jovančeviću da se oslobodi bolesti zavisnosti, a budući da su u tome uspeli, rešili su da izglade i porodične odnose.

Tanja i njen suprug Dušan proživeli su pakao zbog njegovog lečenja od narkotika. Sada je taj turbulentan period iza njih, jer je Dušan uspeo da se izleči od bolesti zavisnosti. I ne samo to. Oni su nedavno otputovali u Australiju kod njegovih roditelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s kojima on nije bio u dobrim odnosima zbog problema s narkoticima. On je, podsećanja radi, bio smešten na kliniku specijalizovanu za bolesti zavisnosti u Beogradu, gde je boravio skoro godinu dana.

-Tanja i Dušan su konačno mirni i spokojni. Težak period je iza njih. Malo ko zna da je pevačica ceo teret Dušanovog lečenja nosila na svojim leđima. Najteže joj je bilo da ga ubedi u to da mora da bude u bolnici. On je bio agresivan, nezadovoljan sobom, a kada je uspela da ga pošalje na lečenje, tek tada je krenuo pakao, koji je trajao do nedavno.

Tanja je mesecima proživljavala veliki stres zbog muža, a morala je da vodi računa i o karijeri i o deci- priča izvor i nastavlja -Dušanova terapija je bila vođena u nekoliko faza. Tanja je sve vreme bila uz njega i trudila se da mu olakša i pruži podršku. On je morao da očisti organizam i krv od narkotika, pa se podvrgnuo detoksikaciji organizma, zatim audio-video terapiji. Tu je bila uključena i farmakološka terapija, kao i redovni višečasovni razgovori sa psihijatrom. Mesecima je trajala borba, koja, na sreću ima dobar epilog. Poslednjih meseci Dušan je nov čovek, a zapravo onakav kakav je i bio kada ga je Tanja i upoznala i zaljubila se u njega - kaže izvor i dodaje da je Tanja ta koja je insistirala da se Dušan pomiri sa roditeljima.

-Oni su funkcionisali kao prava porodica dok se nije saznalo da se Dušan drogira. Dušanovi otac i majka su bili besni na njega što je sebi dozvolio dase drogira i upadne u dugove. Sada je i taj period iza njih. Svi su u Australiji i o drogi više ne govore. Tanja je uspela da očuva porodicu i pomogne suprugu, zbog čega je konačno srećna- završava sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TATA ZA PRIMER: Naš poznati pevač uradio nešto PRESLATKO za svoju ćerkicu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020

Njoj ne može da kaže ne....Članovi Amadeus benda su aktivni na društvenim mrežama, pa vrlo često sa publikom dele stvari iz privatnog života...TANJA SAVIĆ PROŠLA MUČAN PERIOD ZBOG MUŽA: Iskreno o PAKLU DROGE u kom je bio, a priznala i NAJTU..Klavijaturista benda Aca, na svom Fejsbuk profilu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.