TANJA SAVIĆ O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Četiri sata sam bila kod lekara, da bi mi rekao OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TANJA SAVIĆ O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: Četiri sata sam bila kod lekara, da bi mi rekao OVO

Moraće više da se čuva.

Pevačica Tanja Savić otkrila je da ima zdravstvene probleme i da je nedavno završila kod lekara.

- Četiri sata sam bila kod lekara, pregledali su me, dali su mi lekove, da mi se glasne žice otvore za predstojeći nastup. Ja se nadam da će publika pomoći u tome - rekla je Tanja.

Sada, kada ste čuli sve nove pesme, želim da čujem vaše utiske...Koja vam se najviše dopada? ☺️ Uskoro novi cd u prodaji. Na albumu će se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naći 6 novih +4 bonus pesme #ocibojeviskija #zlocinbezdokaza #sobazablude #pogresnaadresa #tanjasavic #corona #rimski #novialbum

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Oct 3, 2019 at 9:43am PDT

Zatim je pevačica je istakla i da često odlazi na roditeljske sastanke svojih sinova, ali da je roditelji ostale dece uglavnom ne prepoznaju.

- Ja mislim da me pola njih ne prepozna, možda i više od toga, zato što su svi stranci - istakla je Tanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.