TANJA SAVIĆ IMA KARMIČKO PROKLETSTVO - DA UVEK PATI? Čekaju je KOMPLIKACIJE sa MUŽEM? Mora da se UĆUTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 20:25

TANJA SAVIĆ IMA KARMIČKO PROKLETSTVO - DA UVEK PATI? Čekaju je KOMPLIKACIJE sa MUŽEM? "Mora da se UĆUTI!"

"Iako je ona izvojevala pobedu, tu nije kraj. "

Ružica Kralj, poznati naš astrolog govorila je na Kurir televiziji i tom prilikom se dotakla današnje teme koja je uzdrmala javnost.

Tanja Savić je danas doputovala sa svojim sinovima, što su mediji ispratili i tom prilikom izjavila da je presrećna.

Astrološkinja je rekla da Tanja ima navodno takvu karmu, da uvek pati, ali da ima tendencije da joj uvek ide dobro što se tiče finansija.

Tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dodala i da će Tanja imati još komplikacija sa svojim i dalje zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem:

- Tanja Savić je u znaku ribe, to je veoma specifičan znak. One imaju sreće kada je u pitanju novac, ali im je ljubav i porodični život izuzetno važan. One imaju jedno karmičko prokletstvo, da uvek pate. Iako je ona izvojevala pobedu, tu nije kraj. Biće još komplikacija između nje i njenog muža. - rekla je Ružica i dodala:

- Tanja Savić mora da nauči da ignoriše tu celu priču i da se ućuti, jer svaki komentar koji ona da na račun njenog muža to je samo dolivanje ulja na vatru. Deca će pripasti njoj, mada ja joj predviđam još jedan dobar brak i mladog muškarca, i da bi u tom braku trebalo da ima i jednu devojčicu - kaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.