TAMNA STRANA DARKA LAZIĆA: Komšija pevača OTKRIO - kuća mu ide na DOBOŠ ZA DUGOVE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMNA STRANA DARKA LAZIĆA: Komšija pevača OTKRIO - kuća mu ide na DOBOŠ ZA DUGOVE?!

Nije se opametio!

Povratnička pesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako "zaradio" preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedelju dana.

Ipak, prema ispovesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Scandal, pevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 23, 2018 at 4:25am PDT

- Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! - počeo je priču komšija za spomenuti nedeljnik.

- Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negde da zasedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! - dodao je komšija, a potom zaključio:

- Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšija iz Brestača tvrdi: “Kuća Darka Lazića će otići na doboš!”

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2019

Povratnička pesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako “zaradio” preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedelju dana. Ipak, prema ispovesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za SCANDAL!, pevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.