TAKVE SE SLADE SVAČIJOM MUKOM! Osman Karić kroz stihove isprozivao hejtere, pa potkačio i neke zadrugarke

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 18:49

"TAKVE SE SLADE SVAČIJOM MUKOM!" Osman Karić kroz stihove isprozivao hejtere, pa potkačio i neke zadrugarke

"Danas je dan loših baka."

Osman Karić, otac trenutnog učesnika "Zadruge" Stefana Karića, poznat je po svojim objavama na Instagramu u kojima voli, da bez uvijanja, iznosi svoje mišljenje o zadrugarima i dešavanjima u Beloj kući.

Karić se bez dlake na jeziku ovog puta obratio hejterima, pa isprozivao i pojedine ukućanke.

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

- Mnogi me vole, neki me mrze, neki kažu divan, a neki loš otac. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što kažu da sam loš njih ću staviti u isti koš, svakim danom ima ih još. To su za mene neostvarene žene, jako su tužne, jer nisu j*bene, možda su imali mamu, al' ne i tatu, nisu lojalne ni rođenom bratu, sa svima na društvenim mrežama bile u ratu.

- Takve se slade svačijom mukom i ne jedu jela sa belim lukom. To su vampiri, svi koji su bolji za njih su krivi, podržavaju lažne priče, kriju k*rave i naglas ko krava u štali riče. Životne priče svoje tuđim brišu i daju k*ravama u Zadruzi skalu višu. Mrze one sve što hoda, svoje slabosti kriju, ne ispod tepiha, već ispod drvenog poda. Ps: Isterivač zlih hejtera - napisao je Osman u svom stilu, pa dodao:

- 'Ajde bake na svoje štake, krenite na mene, ja volim žene. Danas je dan loših baka, stanite u red, primiće ga svaka.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.