TAKO JE SA RADANOVIĆEM POČELO ISPOD JORGANA: Sad Marko! Luna i Sloba više ne postoje - sa osmehom OZVANIČILI NOVU VEZU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO JE SA RADANOVIĆEM POČELO ISPOD JORGANA: Sad Marko! "Luna i Sloba više ne postoje" - sa osmehom OZVANIČILI NOVU VEZU?

Opa (VIDEO)

Milan Milošević je sinoć ušao u "Zadrugu" i počeo da ispituje učesnike o poslednjim dešavanjima, a za neka od njih ostali takmičari nisu ni znali. Milošević je naglasio da su ovo videli samo gledaoci i on, te je brzo uveo zadrugare u temu, te je podigao glavne aktere, Marka Miljkovića i Maju Marinković.

- Marko kakvi su to pokreti bili ispod jorgana? Maja se nije ni videla, bila je stalno ispod jorgana - novinar je krenuo udarno!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja kada sam ih pitala oni kao mi ovo, mi ono - umešala se i Luna, presrećna što se između dvoje njenih dobrih prijatelja rađa ljubav.

- Majo, ti reci da ste u vezi - dobacila je Stanija Marinkovićki.

- Ne, ja dobro znam šta ću da kažem - obrusila je Maja Staniji, i objasnila Milanu i gledaocima:

- Mi smo samo pričali ispod jorgana, upoznavali se...

- Dvoje su tako u prošloj sezoni pričaki ispod jorgana - umešao se Miki aludirajući na Slobu i Lunu.

Tada se Đoganijeva umešala objasnivši da je sve bila montaža i da ona nikada nje pričala sa tim čovekom, pokakazavši tada da je Radanović bačen u zaborav i da nema više spominjanja Lune i Slobe, već je akcenat na novim učesnicima i novoj ljubavi, kao što je ova između Maje i Marka.

Luna je bila srećna zbog novih Lune i Slobe kojima je prepustila ulogu, ako su oni na to spremni, i nema sumnje da je ovaj par njen favorit u "Zadruzi 2".

Šta se dešavalo sinoć za stolom, i kakve su tajne isplivale, pogledajte na snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.