TAJNE PORUKE, SLIKA DRUGE ŽENE: Aleksandra odlepila od ljubomore, David priznao - Dopisivali smo se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNE PORUKE, SLIKA DRUGE ŽENE: Aleksandra odlepila od ljubomore, David priznao - Dopisivali smo se...

Ne može da je smiri...

Voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je sa Davidom Dragojevićem o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi".

Takođe, David je iskreno pričao o svoj vezi sa Aleksandom Subotić i priznao šta mu najviše smeta kod njegove lepše polovine.

- Ja volim da se družim sa ostalim ljudima. Takođe, ja kažem neke stvari koje ona shvati pogrešno, pa se onda posvađamo. Ume da bude malo ljubomorna. Traži da smo 24 sata zajedno - pričao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << David.

- Ona meni kaže da idem i onda se naljuti što nisam ostao - nasmejao se David.

David je javno priznao svoja najiskrenija osećanja prema Aleksandri, ali i da ona nema poverenja u njega iz nepoznatog razloga.

- Ne bih mogao sebe da zamislim bez nje. Niti sam ikada razmišljao da budem bez nje - priznao je David.

- Ona ima taj gard prema ljudima. U meni je našla podršku, nekoga ko je štiti i voli. Mislim da ona nema poverenja u mene. Ja nju mogu da pustim među 1000 muškaraca i znam da ništa ne bi uradila. Ona mene ne. Imam i ja dozu ljubomore, ali nisam mnogo ljubomoran - rekao je David.

Pogledajte rezultate

- Nekada mi je teško i dođe mi preko glave njeno ponašanje. Ali je volim i baš se trudim - izjavio je Dragojević.

On je pričao da je bio u Americi pre ulaska u "Zadrugu" i da su on i Aleksandra bili razdvojeni tri meseca, ali i da je to uticalo na njihovu vezu, a potom je otkrio i šta je poljuljalo njihov odnos.

- Imao sam neke slike u telefonu. Dopisivali smo se u grupnom četu i u telefonu sam sačuvao slike. Na slici je bila jedna devojka koja je nju poljuljala ali ja nisam ništa imao sa njom - pričao je David.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.