TAČAN HONORAR koji je Kristijan uzeo od Zadruge: Golubović u pregovorima za 5. sezonu - ima 2 USLOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 10:40

TAČAN HONORAR koji je Kristijan uzeo od "Zadruge": Golubović u pregovorima za 5. sezonu - ima 2 USLOVA

Bivši takmičar se opario, a planira da bude i budući učesnik...

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija "Zadruga" pred sam kraj četvrte sezone.

Važio je za favorita u popularnom TV formatu, ali finale nije dočekao zbog nasilja koje je počinio pred kamerama u noći kada je napao Miljanu Kulić, a potom i članove obezbeđenja.

Kako biva kod diskvalifikovanih takmičara, oni obično ostanu bez honorara zbog takvog čina i moraju da plate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << produkciji 50.000 evra.

Takav slučaj ipak nije sa Kristijanom. On je unapred uzeo 350.000 evra. Nakon toga, kada mu je istekao prvi ugovor od šest meseci, potpisao je i drugi, a, kako se spekuliše, tada je dogovorio novu sumu.

U zvaničnom saopštenju produkcije nije bilo naznačeno (kao što je običaj sa drugima) da mora da plati kaznu, te se svi pitaju šta je sa njegovim honorarom koji je trebalo da mu se isplaćuje u ratama.

Bilo kako bilo, Golubović nije izašao iz luksuznog zdanja u Šimanovcima praznih ruku.

Uveliko se spekuliše o njegovom ulasku u narednu sezonu "Zadruge", a izvor blizak "žestokom momku" ističe da je Kristijan u pregovorima i da insistira na većoj sumi.

- Kiki je zainteresovan da uđe u petu sezonu rijalitija, a ima dva uslova. Drastično veća suma od prošle i da sa njim bude Kristina Spalević. Koliko znam u više navrata se čuo sa ljudima iz produkcije i pregovori su u toku - zaključuje izvor za naš portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.