Svi u ŠOKU: Matora otkrila da je bila LJUBOMORNA NA ANU KORAĆ, pa poslala Sanji ovu PORUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi u ŠOKU: Matora otkrila da je bila LJUBOMORNA NA ANU KORAĆ, pa poslala Sanji ovu PORUKU!

Morala je da se obrati.

Ko je najviše ljubomoran među zadrugarima bila je sledeća etiketa koju su ukućani morali da udele nekome od njih za vreme sastanka koji je bio ovog nedeljnog popodneva u Beloj kući.

Veliki broj ukućana svoj glas dao je Edisu Fetiću, međutim bilo je i onih koji su glasali za Jovanu Tomić Matoru. Ubedljivo najveći broj glasova dobila je Jovana Tomić Matora, pa je tako osvojila ovu etiketu.

- Matora je ljubomorna kao pas - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Mića.

- Ja bih stavila Šopićku, ali svako ko me poznaje zna da sam ljubomorna. Ja sam bila ljubomorna na Anu Korać što se sunča sa Sanjom. Volim te ljubavi najviše na svetu - rekla je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ž

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.