Svi su ostali šokirani nakon što su Sara i Vojke priznali kada su stvarno imali prvi seks u Zadruzi (video)

Izvor: Svet, 18.Jul.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su ostali šokirani nakon što su Sara i Vojke priznali kada su stvarno imali prvi seks u Zadruzi (video)

U specijalnoj emisiji “Amidži šoua”, u igri istine, Sara Reljić i njen dečko Vojke Đans otkrili su kada su prvi put imali seks u Zadruzi.
Ana Korać bila je znatiželjna, a Sara je svojim odgovorom šokirala sve prisutne, jer ona i Vojke važe za par koji se nije eksponirao u rijalitiju, a čija ljubav je opstala i u realnom životu.
“Kada si prvi put imala seks sa Vojketom u Zadruzi? Nikad te to nisam pitala, a sad me zanima”, pitala je Ana Saru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Petnaest dana po njegovom dolasku, kada je ušao drugi put. Jeste da je izgledalo kao da je pre, ali nismo”, odgovorila je Sara, posle čega su se svi iznenadili njenom iskrenošću, a neki se nisu suzdržali da ne dobace, a Milan Milošević prokomentarisao je kako je bio svedok.

SvetSvet
The post Svi su ostali šokirani nakon što su Sara i Vojke priznali kada su stvarno imali prvi seks u Zadruzi (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.