Svi su mislili da je njihova ljubav TAKTIKA da bi ostali što duže u rijalitiju, a onda se desilo ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su mislili da je njihova ljubav TAKTIKA da bi ostali što duže u rijalitiju, a onda se desilo ovo!

Nećete moći da verujete!

Đogani Adam i Nataša Moskva upoznali u najgledanijem rijalitiju na malim ekranima "Zadruga", gde su se zavoleli i zbližili. Rijalitije prva nspustila atraktivna brineta iz Hrvatske, a potom i brat aktuelne zadrugarke Lune Đogani. Iako im mnogi nisu predviđali opstanak veze van zidina "Zadruge", Nataša i Adam obnovili svoju vezu koja je, čini se, jača nego ikada u kojoj uživaju.

- Ovo je deset puta jače nego unutra, sad smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opustili, nema kamera. Više vremena provodim sa Natašom nego sa svojom porodicom! Oboje želimo da se ne razdvajamo.  U "Zadruzi" je Nataša bila odlična, sad je još bolja! Baš lepa energija, pozitivna - oduševljen je bio Adam, a odlučio je da prepričao i jednu situaciju koja je dovoljan dokaz ljubavi Nataše prema njemu.

- Rastali smo se pre nekoliko dana, ona kupila kartu, sela u autobus, ja otišao... I zove me ona posle petnaestak minuta i kaže mi:"Vrati se po mene, nisam mogla da odem, da te ostavim". Ja sam bio u šoku - ispričao je Đogani, čije je članove porodice Moskva imala priliku da upozna.

- Upoznala je sve i oduševljeni su, podržavaju mene i nju - objasnio je Adam .

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.