Suze su siguran ishod! Sestra Anabele Atijas glumi u Merlinovom najtužnijem spotu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 02:06

Suze su siguran ishod! Sestra Anabele Atijas glumi u Merlinovom najtužnijem spotu! (VIDEO)

Ovo sigurno niste znali!

Mediji su mesecima brujali o Anabeli Atijas, Gagiju i Luni Đogani otkad se ocu i ćerki u "Zadruzi" pridružila i majka.

Tada su krenule burne svađe i iznošenje prljavog veša, pa je porodična drama Đoganijevih obeležila treću sezonu pomenutog rijalitija, iako se nastavila i posle njega izlaska sa imanja u Šimanovcima.

U jeku dešavanja u "Zadruzi" javnost je počela da se interesuje i za članove porodice koji su ostali napolju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posebno za nama malo poznate sestre Anabele Atijas.

Najveću pažnju privukla je informacija da je jedna od njenih sestara, Aida Bukva (34), glumica koja je veoma uspešna u svom poslu i koja se nekoliko puta oglašavala za medije dok je Anabela bila u "Zadruzi", pa se o njoj često pisalo.

Ona se pojavila u nekoliko filmova i serija, a malo ko zna da se pojavljuje i u jednom od novih spotova Dina Merlina.

Radi se o spotu za pesmu "Sve dok te bude imalo", objavljenom pre tri godine, u kom Aida glumi devojku koja na izložbi ugleda slepog čoveka kojeg odlučuje da sprovede kroz muzej i opiše mu slike izložene u njemu, da bi na kraju spota usledio preokret.

Trenuci u kojima se ona pojavljuje veoma su emotivni, pa je malo ko uspeo da se ne rasplače dok je gledao ovaj spot, dok je Aida pokazala da je vrsna glumica, u šta se možete uveriti u nastavku.

PRE NEKI DAN POSTAO OTAC, A SAD PRAVI HAOS: Miki Đuričić vrišti, dere se i ponavlja samo jedno: "Nisam je ostavio" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.