Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana počela da se priseća kobnog događaja: Evo šta se dešavalo pre šamara!

Suzana Perović opet je tvrdila da se ne seća šta je dovelo do toga da nju Miki Đutičić udari, ipak kada joj je Milan Milošević počeo da prepričava sled događaja pre famoznog šamara, pevačica se polako prisećala svega! Najšokantniji detalj bio je taj da je njoj Miki pre incidenta pretio da će je udariti štakom, The post Suzana počela da se priseća kobnog događaja: Evo šta se dešavalo pre šamara! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GOGA SEKULIĆ PRVI PUT ISPRIČALA SVE O NJENOM HAPŠENJU: Evo kako je zaradila nadimak GOGA MAFIJAŠICA

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2019

Pevačica Goga Sekulić javno je progovorila o velikoj neprijatnosti koja joj se svojevremeno dogodila na ciriškom aerodromu. Naime, nju su pomešali sa jednom devojkom, pa je uhapsili naočigled svih. – Bila je neka provera za automobile. Vozilo koje sam kupila nije bilo legalno, pa su me bili uhapsili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.