Suzana napokon izašla u javnost, a nećete verovati sa kim je uhvaćena!

Izvor: Svet, 10.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana napokon izašla u javnost, a nećete verovati sa kim je uhvaćena!

Suzanu Perović retko viđate u javnosti otkako je izašla iz rijalitija, gde ju je tadašnji ljubavnik Miki Đuričić udario.
 
Spekulisalo se i da Suzana živi sa Mikijem u Kupinovu, ali se ona do sada nije oglašavala.
 

Ovaj put je bivša učesnica “Zadruge” i pevačica bila u provodu i to sa Sanjom Stanković, pa su zajedničke slike izašle na društvenim mrežama.
SvetPrintScreen
The post Suzana napokon izašla u javnost, a nećete verovati sa kim je uhvaćena! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li biste je prepoznali? Brena bez šminke

Izvor: Svet, 10.Nov.2019

. Lepa Brena je najpopularnija pevačica na našim prostorima, a pokazala je koliko je skromna.. Pevačica je sama obavljala poslove u gradu, videla se sa drugaricom, a uhvaćena je u potpuno prirodnom izdanju.. Brena nije nosila šminku, bila je obučena skroz u crno, a snimljena je i kako vozi.. Kako...

Nastavak na Svet...

Neverovatna promena! Da li je ovo stvarno Ana Nikolić?!

Izvor: Svet, 11.Nov.2019, 13:43

Ana Nikolić ponovo je fascinirala svoje fanove na društvenim mrežama novom slikom! Izgleda da je liniju dovela do savršenstva, a po prema navodima mnogih pevačica izgleda lepše nego ikad! Svaka čast Ana!. SvetInstagram.The post Neverovatna promena! Da li je ovo stvarno Ana Nikolić?! appeared...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.