Šuškalo se da je TRUDNA misica završila na PSIHIJATRIJI zbog Petra Graša, a sada je otkrila PRAVU ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 00:09

Šuškalo se da je TRUDNA misica završila na PSIHIJATRIJI zbog Petra Graša, a sada je otkrila PRAVU ISTINU

Porodila se pre vremena!

Bivša misica i manekenka Viktorija Rađa gostovala je u emisiji "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se rado seti i danas, a bio je izuzetno aktuelan još pre 15 godina.

Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa i pevač Petar Grašo više od prijatelja, i to baš u trenutku kad su misica i košarkaš čekali drugo dete.

- Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno - priznala je uz smeh Viktorija.

- Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i rodila zbog šoka, a tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha - ispričala je misica.

Takođe, njen ginekolog tada joj je i potvrdio kako joj je vodenjak pukao baš od smeha. U bolnici dva dana nakon porođaja, kaže, stajala je na prozoru i gledala fotoreportere.

- A u isto vreme u Splitu ispred psihijatrije drugi fotoreporteri su čekali kad ću izaći - rekla je Viktorija.

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Viktorija slovi za jednu od najlepših Hrvatica još otkako se domaćoj javnosti predstavila davne 1995. godine kada se okitila titulom Mis Dalmacije. Nakon toga je pokušala izgraditi pevačku karijeru, a iako je izbacila samo jedan hit, njena pesma "Nema veze" peva se i danas.

Venčali su se 2001. godine na brodu u jednom zalivu kod Korčule, a zajedno imaju sinove Roka i Niku. Osim toga, Dino iz braka s košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.