Surovo iskrena: Marija Šerifović uputila poruku svojim kolegama! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Sep.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surovo iskrena: Marija Šerifović uputila poruku svojim kolegama! FOTO

Pop pevačica Marija Šerifović iznenadila je sve svoje pratioce na Instagramu porukom koju je uputila svojim kolegama, a u kojoj nije bila nimalo blaga.

Marija je očigledno iznervirana stanjem na estradi i pojavom raznoraznih pevača i pevačica pa je objavila surovu poruku. - - Zajeb*te nas sve sa "coverima", koje vi lepo slikate i igrate se plejbeka, a onda idete u studio i peglate, šijete, krpite... Lepo uzmeš telefon i snimiš šta želiš i amin. Ili se malo otvoriš za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << opremu, pa onda kad već pravite scenografije, idete po studijima i slikate se. Stisnete mud*šca, pa sve kao u dobra stara vremena na 3, 4 sada. Ali džaba. Nema ni m*da, a ni pevača. Čast malobrojnim izuzecima - napisala je pop zvezda na svom Instagramu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.