Supruga Saše Popovića ćuti o tome ko je bio njen prvi muž, a detalji iz tog braka su ŠOKANTNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Saše Popovića ćuti o tome ko je bio njen prvi muž, a detalji iz tog braka su ŠOKANTNI

Nije potrajalo.

Suzana Jovanović, žena Saše Popovića, sa 18 godina je bila u kratkotrajnom braku sa tadašnjim dečkom sa kojim je dobila sina Danijela, a o čijem identitetu nikada ne govori.

POTRESNO PISMO DARKU: Usled drame zbog bivšeg muža, OGLASILA se Ana Sević - njene reči PARAJU DUŠU! (FOTO)

Ipak, ono o čemu govori jeste i te kako gorko životno iskustvo sa tim muškarcem. Posle sedam meseci braka Suzana se razvela i napustila je prvog supruga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima.

"O, ne... osećam to u sebi" Ivan Marinković progovorio o NAJTEŽOJ TEMI, njegova tužna ispovest UNIŠTAVA

- Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u „Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao -  rekla je Suzana koja ističe da je njenog sina Sale i školovao i othranio.

Pogledajte rezultate

- Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku, ističe da je Danijel i više nego njegov sin - ispričala je Suzana.

Mlađa ćerka Žarka Lauševića ODUZIMA DAH! Lepotica koja ne voli da se ističe u javnosti (FOTO)

Ona je i te kako ponosna na svog sina, a za razliku od većine poznate dece, Aleksandra, ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića, i Danijel ne vole da se medijski eksponiraju.

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.