Sudbina upisana još PRE ŠEST GODINA! Istina je... Javila se Lazićeva majka: Kuća je bila prazna, a posle nesreće...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudbina upisana još PRE ŠEST GODINA! "Istina je..." Javila se Lazićeva majka: Kuća je bila prazna, a posle nesreće...

Život piše romane

Pevač Darko Lazić ima velike planove koje će početi da ostvaruje čim se potpuno oporavi i izađe iz banje u Mladenovcu u kojoj boravi od izlaska iz KBC Zemun. Budući da oporavak i te kako dobro napreduje, te se nada da će za Novu godinu izaći na kućno lečenje, Darko je razgovarao sa roditeljima i zajedno su odlučili da po izlasku iz banje pevač počne da oprema kuću koju je izgradio u rodnom Brestaču. U odabiru nameštaja glavnu reč je dao Marini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojom uveliko kuje planove kako će izgledati njihov dom.

Iznenadno se uključio na JAVNI SERVIS, zatim saopštio VANREDNE VESTI! Dušan Svilar ŠOKIRAO NAROD

NASTUPALA SA NJOM: Sada je pevačica otkrila ŠTA STVARNO MISLI O KIJI! Iskreno do koske! OU! (VIDEO)

- Darko je još pre šest godina počeo da gradi kuću, koja je potom i završena. Međutim, u njoj još uvek nema nameštaja, a Darko je nedavno svoje dane u banji počeo da ulepšava planovima koji će uskoro postati stvarnost. Čim izađe, folker će zajedno sa Marinom kupiti sav nameštaj, a onda se i useliti u kuću u kojoj planiraju ubuduće da žive - kaže izvor blizak porodici Lazić.

- Osim što razmišlja o lečenju, Darko je nedavno pričao i sa porodicom i želi što pre da realizuje planove o useljenju u velelepnu kuću. Sada je sa njim i Marina koja je njegova velika ljubav i koja mu pruža podršku u svemu, a njemu je najveća radost to što će živeti zajedno s nnjom. Sada samo razmišlja o tome da se što pre oporavi, ali i o bebi koju će mu Marina roditi sledeće godine. Kako je marini termin u junu, sve prostorije pa i bebina soba do tada bi morale da budu završene - završava izvor.

Ove informacije je potvrdila i mama Branka Lazić.

IZGUBLJENA NEVINOST GOCE BOŽINOVSKE! Krije se šokantna priča, a za njom JOŠ SREĆNIJI DOGAĐAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.