Stvorio sam te, da si zatrudnela, bila bi i PRVA! Ivana ostala BEZ TEKSTA posle ovakvih reči Karića! A ONDA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2020, 01:29

"Stvorio sam te, da si zatrudnela, bila bi i PRVA!" Ivana ostala BEZ TEKSTA posle ovakvih reči Karića! A ONDA...

Da li ovo ostaje posle ljubavi?

Ivana Šopić i Stefan Karić, nekadašnji ljubavni par u Zadruzi, od samog početka emisije "Zadruga - Narod pita" u sukobu su mišljenja, pa su gledaocima otkrili i šta se zapravo krije iz njihovog trenutnog odnosa.

- Kod njega mi je bilo super, od strane svih, i Osmana i Kristine. A posle je rekao (Osman) da je to moja poslednja kafa, to znači da je planirao naš raskid, da je znao da ćemo mi raskinuti. Mislila sam da je neko kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne može otac da diriguje šta će raditi, ali sad sam ubeđena da može - rekla je Ivana.

- Ivana je znala da nikad ovakvog momka nije imala i da joj ja mogu pružiti sve što niko nije. Ali ovaj grad je jako mali, sve se sazna. I priznala mi je spolja sve što me je slagala unutra! - odgovorio je Stefan.

- Ti si zlo! Zakuni se u majku da me nisi ništa slagala! A sad pucaš, zašto pucaš? Sve sam ja vas stvori. - pitao je Karić.

- Pa, zašto onda nisam bila prva? - pitala je Ivana.

- Zato što nisi zatrudnela! - odgovorio je Stefan.

- Pa, dobro, reci, da li je sponzoruša ili prostitutka, zbog čega si raskinuo? - pitao je Milan Stefana, a on je ostao uzdržan.

- Ne, ja ga hoću pitati da li me još uvek voli - dodala je Ivana.

- Ne, kao čoveka te volim, ali su se emocije ugasile - bio je surovo iskren Stefan.

- Što se Osmana tiče, ne shvatam ga ozbiljno, posle svega i što je pisao, ja ne mogu da ga shvatim kao ozbiljnog čoveka - rekla je Ivana na pitanje o Osmanu Kariću.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.