Stavljaš periku, trtiš se, glumiš kur*etinu! Karić opleo po Ivi, uplakana - nikad ŽEŠĆA SVAĐA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stavljaš periku, trtiš se, glumiš kur*etinu!" Karić opleo po Ivi, uplakana - nikad ŽEŠĆA SVAĐA! (VIDEO)

Ne bira reči...

Žurke koje se organizuju u imaginarijumu uvek imaju dve strane. S jedne, zadrugari se opuste i uživaju u noćnom provodu, dok s druge dolazi do raznih svađa i rasprava.

Tako su i Stefan Karić i Iva Grgurić ponovo imali sukob, a sve zbog njegovog nepoverenja koje je stvorio prema njoj. Ono što će privući veliku pažnju svih jesu uvrede koje joj je uputio u toku rasprave.

- Ti si težak folirant. Sad ti je kao teško, a ovamo se smeje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Milicom - rekao je Stefan.

- Svaki moj pokret se pogrešno protumači. Ti kao da si jedva čekao, samo si čekao neku moju grešku da bi me ostavio - rekla je Iva.

- Ne želim da imam neku devojku koja će da glumi prostitutku. Nikad u životu nisam imao devojku, svaka mi je bila najprirodnija moguća. Ti stavljaš periku, trtiš se, glumiš kur*etinu da bi te sutra neko zvao kad izađeš odavde, ne znam ni ja šta da radiš. Sani te opominje svako jutro da se trtiš. Nemoj da se smeješ meni u facu i da se zaje*avaš sa mnom

- Sad pokazuješ kakav si! - rekla je Iva.

Evo kako je to izgledalo i šta su još sve rekli jedno drugom:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.