Stanija obelodanila ono što niste mogli da vidite: Evo šta se dogodilo između nje i Vladimira Tomovića (video)

Izvor: Svet, 28.Sep.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija obelodanila ono što niste mogli da vidite: Evo šta se dogodilo između nje i Vladimira Tomovića (video)

Sinoć su zadrugari odgovarali na ,,Pitanja gledalaca”, a posebnu pažnju privukao je Vladimir Tomović.
On sve češće pokazuje ljubomoru prema svojoj devojci Staniji, te je mnogo pitanja bilo namenjeno upravo njemu.
Stanija je danas u Rajskom vrtu razgovarala sa Nikolom Bokunom, a onda je počela da plače zbog Vladimira.
“Sve mi živo brani, jutros smo se svađali do 8. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pričati sa njim. Ovde je jako teško da budeš na krv i nož i da u isto vreme spavaš i jedeš sa njim”, pričala je Stanija.

“Ali, tebi Olja ništa smrtno nije uradila, ali ja pevam sa njom, šta da radimo. To moraš da rešiš na vreme. Kako postaviš stvari, tako će ti i biti”, tešio ju je Bokun.
“Pita me: Odakle tebi pravo da praviš balans? Ima da poštuješ samo moju reč i moje principe. To me guši, ne prija mi to. On se meni stvarno svideo i interesantan mi je, ali počinje da me guši. On mi ne da da igram na krevetu, non stop neki komentari, ružno je. Uradila sam sve da bude siguran u sebe”, bila je utučena Stanija.
Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Svetsvet, printscreen
The post Stanija obelodanila ono što niste mogli da vidite: Evo šta se dogodilo između nje i Vladimira Tomovića (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir tvrdi da je bivša devojka prodala njegove GOLE SLIKE, Stanija kaže da ima i PORNO SNIMKE, svi u čudu! (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Sep.2018

Ne stidi se svojih fotografija. . Odnos Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića veoma je zanimljiv gledaocima rijaliti programa "Zadruga 2" koji piše novu TV istoriju. Večeras...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.