Šta uradi od sebe? Milica zbog ove slike dobila strašne kritike! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta uradi od sebe?" Milica zbog ove slike dobila strašne kritike! (FOTO)

Izmenila se sasvim!

Za Milicu Pavlović kažu da je među našim najlepšim pevačicama. Hvale je mnogi da se ističe harizmom i posebnom energijom. Ipak, nedavno je dobila oštre kritike, i to baš zbog izgleda. Kažu, izmenila se sasvim.

Milica Pavlović nije odolela čarima estetske hirurgije. Bar tako kažu oni koji je redovno prate na Instagramu. Ona je nedavno objavila nekoliko fotografija i pohvalila se efektnom svetlucavom bebi-roze haljinicom s resama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Poput svetskih diva, ona je ovu toaletu uparila sa krupni loknama, ali njeni obožavaoci kao da to nisu ni primetili. Njima je prilično zasmetalo to što Milica skoro ne liči na sebe, pa tvrde da je posetila estetskog hirurga.ž

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Sep 20, 2018 at 10:18am PDT

- A baš sam mislila da ti nećeš pokleknuti pred estetskom hirurgijom... šteta. Upravo to te izdvajalo... – napisala je jedna razočarana obožavateljka.

Još jedan komentar pokazao je koliko su fanovi zapravo kivni na Milicu.

- Perike, silikoni, tetovirane obrve, golotinja... Da li ostaje još nešto od majke prirode, drage zene? Šta uradiste od sebe, da bog sačuva!

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Sep 21, 2018 at 1:26am PDT

JA SAM SVOJE ISPLAKALA: Nataša Bekvalac se osvrnula na težak period, a cela istina je u... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.