Srpski advokat oslobodio američkog repera iz švedskog zatvora

Izvor: Tracara.com, 03.Avg.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski advokat oslobodio američkog repera iz švedskog zatvora

Poznati američki reper A$AP Rocky i još dve osobe, optuženi da su prebili jednog građanina u Stokholmu, pušteni su iz pritvora u Švedskoj i ostaće na slobodi do 14. avgusta, kada bi sudije trebalo da saopšte presudu u slučaju protiv njih, objavio je švedski sud. Američkog repera je pred sudom branio advokat srpskog porekla Slobodan Jovicic. […]

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

OKONČAN SKANDAL KOJI JE TRESAO SAD Umešao se i Tramp, a američkog repera oslobodio SRBIN

Izvor: Blic, 03.Avg.2019

Poznati američki reper ASAP Roki zajedno sa još dve osobe nedavno je bio optužen zbog fizičkog napada na građanina u Stokholmu, ali je danas prema navodima švedskog suda pušten na slobodu i tako će biti sve do 14. avgusta kada bi sudije trebalo da objave konačnu presudu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.