Srpska voditeljka preživela stravično nevreme u Grčkoj, oglasila se 16 sati nakon užasa (FOTO)

Izvor: Svet, 11.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska voditeljka preživela stravično nevreme u Grčkoj, oglasila se 16 sati nakon užasa (FOTO)

 

Danijela Buzurović, televizijska novinarka i voditeljka koja uređuje i vodi emisiju “Ekskluziv” na TV Prva, sa porodicom letuje u Grčkoj, a tamo ih je zahvatilo katastrofalno nevreme koje je sinoć pogodilo grčko ostrvo Halkidiki, popularno među turistima.
Danijela sa suprugom Stefanom Buzurovićem i sa dvoje dece, sinom i ćerkom, već nekoliko dana boravi u ovom delu Grčke, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Neos Marmarasu, a na svu sreću svi su dobro, što je potvrdila i sama voditeljka na društvenim mrežama.
Dan ranije, 10. jula, na Instagram profilu objavila je fotografiju supruga sa decom, kako srećni i nasmejani izlaze iz mora i vreme deluje savršeno…
A već sutradan, 11. jula, svega 16 sati od početka jakog nevremena, usledila je Danijelina objava sa porukom i stravičnom fotografijom.
– Ne brinite. Dobro smo. Sitonija – napisala je voditeljka i u komentaru dodala:
– Danas je sve mirno.
 







View this post on Instagram














 
Danas je sve mirno.
A post shared by Danijela Buzurovic (@lady_buzzz) on Jul 11, 2019 at 3:38am PDT


svetRajko Ristić/Svet
The post Srpska voditeljka preživela stravično nevreme u Grčkoj, oglasila se 16 sati nakon užasa (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.