Sprema se spektakl -  Lexington grupa poručuje Poljubi me opet pred koncert u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se spektakl - Lexington grupa poručuje "Poljubi me opet" pred koncert u Areni

Biće nezaboravno!

Momci iz grupe Lexington vredno rade na pripremi velikog koncerta koji će održati za 8. mart u Štark Areni, a da će ovaj nastup biti nešto sasvim posebno svedoči i to što su publici spremili niz iznenađenja.

Jedno od njih je i novi singl, čak treći po redu, koji pop sastav predstavlja od početka nove godine, a nosi naziv "Poljubi me opet".

Novi spot koji je Lexington snimio u samom centru Beograda, na najbolji način prati emotivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču koju nosi nova pesma "Poljubi me opet", a od večeras ga premijerno možete pogledati na sajtu Jutjub.

Frontmen sastava, Bojan Vasković, nije krio da je snimanje spota u Knez Mihailovoj ulici bilo zanimljivo iskustvo za celu grupu.

- Nemamo često priliku da zajedno prošetamo centrom Beograda, zato je ovo bilo više nego zanimljivo snimanje - poručio je Boki.

Lexington grupa će pred koncert u Areni svoje fanove obradovati još jednom pesmom, pa je zasigurno da sve posetioce za 8. mart očekuje još jedna nezaboravna noć.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.