Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok promena: Ovo je Dalila Dragojević pre operacija! (foto)

Učesnica “Zadruge 3” Dalila Dragojević često je ne meti kritika korisnika društvenih mreža zbog svog fizičkog izgleda. Dalila nikada nije krila da je radila pojedine estetske korekcije na licu, ali mnogi misle da je preterala sa nekim intervencijama. Dalila je nedavno ispričala za SCANDAL! šta je sve promenila na sebi. – Radila sam usne, radila sam The post Šok promena: Ovo je Dalila Dragojević pre operacija! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osvanula Natina fotka stara dve decenije! Evo dokaza da ona jedina nije imala operacije!

Izvor: Svet, 18.Sep.2019

Nataša Bekvalac od kako se pojavila na sceni važi za jednu od najlepših pevačica, a mnogi je često pitaju da li je radila nešto na sebi. Pevačica je priznala da je radila grudi, dok neki misle da je uradila usne i zatezala lice.. Sada je isplivala fotografija Nataša Bekvalac sa početka karijere,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.