Sofijina mama je političarka, a tata fudbaler: Muškarci maštaju o njoj, ali niko NEMA HRABROSTI DA JOJ PRIĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 20:11

Sofijina mama je političarka, a tata fudbaler: Muškarci maštaju o njoj, ali niko NEMA HRABROSTI DA JOJ PRIĐE

Bomba!

Ona je ćerka moćnog para, a zbog ovih slika mediji bruje o njoj.

Sofija Pešisolido (24) ćerka je fudbalera Pola Pešisolida i članice britanskog parlamenta Karen Brejdi, a na Instagramu mlada Sofija redovno pokazuje svoje bujne atribute.

Oko 130.000 ljudi redovno na Instagramu prati njene modne izlete, uz poruke da je "bomba", a nedavno je pozvana da učestvuje u poznatom britanskom rijalitiju "Ostrvo ljubavi", što je odbila.

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Sophia Peschisolido (@sophiapesch) on May 17, 2020 at 5:13am PDT

Sofija se inače ubraja u jednu od najpoželjnijih udavača u Britaniji, jer se procenjuje da je samo njena mama "teška" 85 miliona funti, zbog čega mnogi maštaju o lepoj Sofiji, ali retko ko ima hrabrosti da joj uopšte priđe.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.