Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak iz prošlosti: Ceca Ražnatović podelila emotivan trenutak uz izjavu ljubavi

Naslednici folk pevačice Cece Ražnatović, Anastasija i Veljko, od malih nogu su se sa mamom pojavljivali na malim ekranima, pa su navikli na medijsku pažnju.

Ceca Ražnatović je početkom dvehiljaditih godina sa Anastasijom i Veljkom bila gost jedne emisije, a tom prilikom nastao je snimak koji i danas izaziva simpatije.

Volim ih najviše na svetu @raznatovicanastasija @veljkoraznatovic

Објава >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 24. Сеп 2018. у 11:58 PDT

Naime, Veljko je govorio o tome kako reaguje na medijsku pažnju kojom je konstantno okružena njegova mama, a Ceca se sada podsetila ovog snimka i poručila:

- Volim ih najviše na svetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.