Smrdo, koga ti ogovaraš! Matora NAPALA Sanija, prišla mu sa LEĐA, on se nije nadao... PREKINULI JE ODMAH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Smrdo, koga ti ogovaraš!" Matora NAPALA Sanija, prišla mu sa LEĐA, on se nije nadao... PREKINULI JE ODMAH!

Napeto ceo dan u Zadruzi!

Jovana Tomašević Matora, je nakon razgovora sa svojom devojkom Sanjom Stanković, koja joj je tom prilikom rekla da joj je jedino Bane Čolak pravi prijatelj, a da joj Natalija Trik Fx, Gagi i Sani nameštaju igru sa Šopićkom i da joj nisu pravi prijatelji.

Ona je nakon toga napala Sanija i Matoru, ali je bila prekinuta pitanjima novinara.

- Ti mene ogovaraš smrdo, ti i tvoja žena, nemoj da mi se obraćaš i da mi glumiš prijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mi nismo prijatelji ako ogovaramo Baneta kada izađe, ogovaramo sve, a vi mene ogovarate najviše. Ja sam znala sve to samo nisam htela da verujem - vikala je Mataora.

Zatim su počela pitanja novinara i Darko Tanasijević je tražio od Matore da objasni zašto je ljuta na Sanija i Nataliju.

 - Ja sam se iskreno povukla u sebe, a  znala sam da taj pab na mene deluje depresivno. Ja ne mogu da verujem da se ja nisam družila sa društvom koje pozanajem još iz škole, a ne sa njima. Meni je Sanja rekla da mi oni ovde prave priču sa Šopićkom, a to nema veze sa vezom - rekla je Matroa.

- Natalija je glumila da mi je prijateljica, a ovde mi namešta priče. Sani je toliko lagao, a laže i dalje - dodala je.

 I Banetu je zamerila zbog konflikta sa Erminom.

- Banetu sam zamerila što je ćutao kada me je Ermina napala. Zameram mu što je rekao da sam negativna, jer ako si mi drug moraš da vidiš da sam depresivna i da treba da mi pomogneš - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte na videu.

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.