Smotala je 30 GODINA STARIJEG KOLEGU, a sad pravi DAR MAR golišavim izdanjima: Kad se okrenula, pokazala je ŠOKANTNO BEZOBRAZAN prizor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smotala je 30 GODINA STARIJEG KOLEGU, a sad pravi DAR MAR golišavim izdanjima: Kad se okrenula, pokazala je ŠOKANTNO BEZOBRAZAN prizor!

Ona blista

Glumica i manekenka Blanka Blanko poznata je kao pravi sakndal majstor, a uglavnom je poznatija po bizarnim golišavim izdanjima i provokativnom imidžu, nego po filmovima u kojima se (ne) pojavljuje.

EMOTIVNI, STRASNI ZAGRLJAJ! Vladimir objavio sliku sa Stanijom - a ONI ih podržavaju s LJUBAVLJU!

Ova brineta često preteruje sa neprikladnim izdanjima, a čak i kada izgleda pristojno, ponašanjem i koketiranjem se trudi da nadomesti izostanak potpune >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golotinje.

Tako su je nedavno paparaco fotografi "uhvatili" na plaži u Malibuu u Kaliforniji u minijaturnom crvenom bikiniju sa trakicama, a osim što je sa ponosom pokazala svoju vitku figuru, Blanka je i kao "slučajno" pomerila gornji deo kostima u stranu, pa je delovala prilično "raskalošno".

NEVERICA! Nova uloga Kije Kockar! Gledaćemo je na TV-u SVAKE NEDELJE, a evo šta će raditi! (HIT FOTO)

Naravno da se tu nije zaustavila, već se iz petnih žila trudila da pokaže sve tribute koje ima, pa se neprestano okretala kako bi fotografi zabeležili i njenu pozadinu.

Podsetimo, 37-godišnja Blanka je u vezi sa 30 godina starijim kolegom Džonom Savažom.

PRIJA I FILIP SU SE USELILI U NOVI STAN: A sada su njihove NAJBLIŽE KOMŠIJE otkrile kako se PONAŠAJU U BRAKU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.