Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba potvrdio da je sreo Lunu i Marka u bioskopu: Nije bilo POTREBE da im se JAVIM!

Mediji su nedavno pisali o neprijatnom susretu bivših ljubavnih partnera Lune Đogani i Slobodana Radanovića nakon deset meseci našli su se u istoj prostoriji! Mladi pevač i rijaliti učesnica sreli su se ni manje ni više nego u bioskopu. – Dok je ljubavni par čekao ispred ulaza da pokaže karte za projekciju hit horora “Anabel The post Sloba potvrdio da je sreo Lunu i Marka u bioskopu: Nije bilo POTREBE da im se JAVIM! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gastoz POLUDEO za njom! JURIO je na žurki, LJUBIO u vrat, a ćerka PEVAČA će im biti KUMA (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019

25, rijaliti zvezda i pevač, od samog početka karijere važi za velikog zavodnika. Promenio je mnogo devojaka, neke su uspele da se zadrže duže u njegovom životu a neke bile samo prolazna avantura. Trenutno nije u ozbiljnoj vezi, što maksimalno koristi pa je stalno u društvu lepih i atraktivnih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.