Sloba otkrio detalje odnosa sa Kijom! NEK JOJ JE NA ČAST ŠTO ME JAVNO PROZIVA, A KADA SMO SAMI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba otkrio detalje odnosa sa Kijom! NEK JOJ JE NA ČAST ŠTO ME JAVNO PROZIVA, A KADA SMO SAMI...

Privatno je sasvim druga priča!

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović razveli su se pre nešto manje od dva meseca, a uvrede koje pobednica rijalitija "Zadruga" upućuje na račun bivšeg supruga nedeljama ne prestaju!

Ovog puta, Kija je Slobu nazvala fotošopiranom pojavom, a pevač je otkrio da je neprijatno iznenađen, budući da ga ona svakodnevno moli da nastupi sa njom.

Sloba je zbog Kijinih objava na društvenim mrežama odlučio da otkrije detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihovog odnosa, navodeći da su uvrede koje mu upućuje potpuno suprotne od razgovora koje njih dvoje privatno vode.

- Šta da kažem više, verujete da ni sam ne razumem dokle će trajati njene prozivke. Umoran sam od toga.  Nazvala me je određenom pojavom, a određenu pojavu je pitala i dalje pita da otpeva dve pesme sa njom na nastupu. Određenu pojavu je zamolila da složi njen repertoar. Ok, onda jesam određena pojava i nek joj je na čast - rekao je Sloba.

Blizak saradnik Kockareve i Radanovića tvrdi da do svađa dolazi svakodnevno jer pevač ne uspeva da se usklopi u zahteve koje Kija ima kada je reč o nastupima:

- Kija i Sloba su imali ideju o zajedničkim nastupima, ali on nije uspeo da uskladi obaveze sa njenom idejom da pevaju u jednom klubu. Tada se pojavio problem, a još veći je nastao kada je drugi put morao da odbije  da se nakratko pojavi sa njom na bini. Ona je želela da jedno pevaju dve pesme, a on je morao da bude odmoran za nastup koji je imao sutradan - rekao je izvor i dodao:

- Kija je svesno odlučila da u timu saradnika želi ljude koji su dosta pre nje sarađivali sa Slobom. Oboje su imali stav da protiv toga nemaju ništa i zbog toga nema mesta javnim prozivkama. Niko ne želi neprijatne situacije pogotovo ne ljudi sa kojima oboje svakodnevno rade.  Verujemo da će uskoro uspeti da prevaziđu svađe i javne uvrede jer je posao na prvo mestu - zaključuje izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

STANIJI ISPALA DOJKA, A KIKI JE ŠČEPAO PRED SVIMA! Da li će se OVA legendarna scena ponoviti u Zadruzi 2? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.