Slavni muzičar javno rekao da se RAZVODI i KREĆE DALJE, njegova žena u šoku - za to je saznala PREKO TELEVIZIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 09:30

Slavni muzičar javno rekao da se RAZVODI i KREĆE DALJE, njegova žena u šoku - za to je saznala PREKO TELEVIZIJE!

Iza njih je bio prilično turbolentan period...

Slavni reper Ne-Jo (41) i glumica Kristal Smit (34) u braku su od 2016 i imaju dvoje dece - sinove Šafera i Romana, no iza njih je prilično turbulentan period...

Naime, Kristal je nedavno otkrila javnosti škakljive detalje iz njihovog odnosa, a između ostalog i to kako je saznala da njen suprug želi da se razvede od nje - a to je saopštio u jednom podkastu, prethodno je ne obavestivši o tome.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Crystal Smith (@itscrystalsmith)

- Nismo previše razgovarali u to vreme. Našu vezu sam ostavila po strani jer smo imali dosta problema, a imala sam i osećaj da će me sve samo još više povrediti. On me je uveravao da će sve biti u redu i verovala sam mu - ispričala je ona u intervjuu pre nekoliko dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.