Slavni glumac zbog kog žene padaju na kolena zgrozio javnost GADNIM DETALJEM na pantalonama

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 09:14

Slavni glumac zbog kog žene padaju na kolena zgrozio javnost "GADNIM DETALJEM" na pantalonama

Slučajnost ili ne? Procenite sami...

Jedan od popularnijih glumaca, Liam Nison, uvek je važio za vrlo atraktivnog i omiljenog među ženama, ali nakon što ovo vidite, definitivno će se mnoge predomisliti, ma koliko bile negadljive.

Na internetu se pojavila fotografija sa kolekcijom slika poznatog glumca, a zanimljiv je detalj da su mu pantalone uvek mokre, i to tačno između nogu.

Today I learned that Liam Neeson always pees his pants and now you have >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to learn it too.

Posted by Goldman Sachs Elevator on Уторак, 05. јануар 2021.

I dok mnogi komentarišu da je glumac urinirao po sebi... više puta, ipak moguće je da je samo nespretno prosipao piće sebi u krilo, doduše više puta sudeći po slikama?

Kako god bilo, definitivno smo sigurni da mu ove fotke ruše imidž "neodoljivog" muškarca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.