Slavni glumac mislio da je u srećnom braku, a onda je NA INTERNETU saznao da se RAZVODI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni glumac mislio da je u srećnom braku, a onda je NA INTERNETU saznao da se RAZVODI

Bio je šokiran!

Posle samo osam meseci braka, slavni glumac za kojim luduju milioni žena saznao je da se razvodi na najgori mogući način.

Ceo svet bio je šokiran kada su se pojavile slike Majli i njene devojke Kejtlin Karter, ali verujemo da niko nije bio više zaprepašćen od samog  Lijama Hemsvort.

Naime, kako piše portal Page Six, slavni glumac je za sopstveni razvod saznao upravo putem društvenih mreža. Usledili su tračevi i nove fotografije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je Majlin tim izdao zvanično saopštenje, i to pre nego što je sama Majli objasnila Lijamu o čemu se radi.

- Lijam i Majli su se složili da je bolje da svako krene svojim putem. Budući da se oboje stalno menjaju i rastu kao individue, zaključili su da je najpametnije za oboje da se fokusiraju na sebe i svoje karijere. Ostaće posvećeni roditelji svojim životinjama - glasilo je saopštenje putem kog je čak i sam Lijam saznao da je razveden.

Pogledajte u glaleriji ispod neke od fotki iz srećnih dana!

Објава коју дели Liam Hemsworth (@liamhemsworth) дана 6. Мар 2018. у 7:13 PST

Објава коју дели Liam Hemsworth (@liamhemsworth) дана 1. Авг 2018. у 4:56 PDT

Објава коју дели Liam Hemsworth (@liamhemsworth) дана 15. Јул 2018. у 11:38 PDT

Објава коју дели Liam Hemsworth (@liamhemsworth) дана 9. Јул 2017. у 10:04 PDT

Објава коју дели Liam Hemsworth (@liamhemsworth) дана 14. Феб 2017. у 7:36 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.