Slavna glumica ima 44 i kožu BEZ IJEDNE BORE: Otkrila je tajni HOLIVUDSKI RECEPT za zategnuto lice, ovu caku koriste poznate lepotice

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 19:00

Slavna glumica ima 44 i kožu BEZ IJEDNE BORE: Otkrila je tajni HOLIVUDSKI RECEPT za zategnuto lice, ovu caku koriste poznate lepotice

Ona uvek blista.

Riz Viterspun važi za jednu od najslađih glumica Holivuda, a ova dama izgleda daleko mlađe nego što u stvari jeste...

Ko bi rekao da ima već 44 godine!

Njeno mladoliko, uvek nasmejano lice nas oduševljava, a čini se da je njen ten savršen - bez ijedne bore, uvek blistav i jedar. Ona sama tvrdi da mladolikost duguje zelenim, prirodnim napicima - smutiju od povrća i voća i zelenom čaju.

Sleep in. Coffee. Just a simple little >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 15-step skincare routine. Repeat. 🧖🏼‍♀️

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Feb 9, 2020 at 7:57am PST

Riz je nedavno na Instagramu otkrila da već 9 godina svako jutro konzumira "magični zeleni smuti koji joj daje energiju i hrani njenu kožu iznutra.

Glumica je ovih dana svoj omiljeni recept podelila i sa pratiocima na Instagramu, akcentovavši da je reč o "vitaminskoj bombi" i da je piju i još neke holivudske glumice.

The secret ingredient is DANCING! 💃🏼 Sharing my morning green smoothie with y’all. Delicious and healthy! 🥒🍋🍌🍎 (Recipe inspired by @_kimberlysnyder)

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on May 26, 2020 at 10:39am PDT

Ona svoj zeleni smuti pravi od spanaća, celera, jabuke, kruške i limuna, ali kaže da u njega možete dodati još neke sastojke po želji.

Riz u blender stavlja dve glavice salate i pola šoljice svežeg spanaća. "Možeš dodati i celer, zapravo sav zeleniš koji imaš u frižideru", kaže ona.

Nakon toga stavlja i jednu celu bananu, jabuku, krušu i limun koji je prethodno oljuštila. Na kraju je dodala pola šoljice kokosove vode, a objasnila je da po želji možete da dodate i proteinski prah, maslac od badema, razne semenke...

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) дана 20. Јул 2019. у 9:39 PDT

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) дана 13. Јул 2019. у 4:20 PDT

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) дана 21. Јун 2019. у 8:04 PDT

Објава коју дели Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) дана 12. Јун 2019. у 10:23 PDT

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.