Skoro nikada se ne pojavljuje u javnosti, jer je rešila da se POSVETI SINOVIMA, ali SEKSI GLUMICA sada nas je oborila s nogu OVIM VAMP IZDANJEM! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoro nikada se ne pojavljuje u javnosti, jer je rešila da se POSVETI SINOVIMA, ali SEKSI GLUMICA sada nas je oborila s nogu OVIM VAMP IZDANJEM! 

Ipak, ona ne može da se zaboravi!

Lepu Megan Foks ne viđamo često, ona je trenutno posvećena porodičnom životu i odgajanju sinova, ali uvek kada se pojavi u javnosti - iznova se oduševimo.

Tridesetdvogodišnja glumica nedavno je gostovala u jednoj televizijskoj emisji, a tom prilikom rešila je da izmami uzdahe u moćnom odelu optočenom bronzanim štrasom, a vamp efekat pojačao je i crveni karmin, koji joj zaista fantastično pristaje.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Megan Fox (@meganfox) on Nov 19, 2018 at 5:35pm PST

Inače, Megan nije neko ko je ikad bio poznat po upečatljivom modnom stilu, ona se uglavnom odlučuje za proverene i klasične kombinacije, ali njeno prelepo lice uglavnom je dovoljno da privuče pažnju gde god se pojavi.

Iako je jasno da na ovoj dami nije baš sve dar majke prirode, Megan ipak izgleda besprekorno, pa nije ni čudo što je redovno na vrhu najseksepilnijih žena sveta.

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Sep 27, 2018 at 4:22pm PDT

Podsetimo, glumica je u srećnom braku sa 44-godišnjim Brajanom Ostinom Grinom, a par ima i trojicu sinova.

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jul 30, 2018 at 2:49pm PDT

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Dec 8, 2016 at 11:10am PST

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Jan 25, 2018 at 3:00pm PST

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Nov 4, 2017 at 2:26pm PDT

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Sep 11, 2017 at 7:27pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.