Skinula se i napravila cirkus na Instagramu, a onda je joj je PRIJATELJ NJENOG MUŽA ostavio toliko ŠKAKLJIV KOMENTAR da su svi bili U POTPUNOJ NEVERICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinula se i napravila cirkus na Instagramu, a onda je joj je PRIJATELJ NJENOG MUŽA ostavio toliko ŠKAKLJIV KOMENTAR da su svi bili U POTPUNOJ NEVERICI!

Šok, šok, šok!

Britanski fudbaler Džejmi O Hara ostavio je komentar škakljive prirode ispod seksi fotografije lepe Alis Gudvin, koja je inače supruga njegovog kolege i prijatelja Džermajna Penanta.

Naime, Alis, inače zvezda društvenih mreža, podelila je sa svojih 365 hiljada pratilaca na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom belom bikiniju, a očekivano su muškarci "odlepili" za istom, pa su komplimenti pljuštali više nego ikad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
National Reality TV Awards with some snacky snack 🖤

Објава коју дели 🦋🦋 ALICE (@xxalicegoodwinxx) дана 25. Сеп 2018. у 1:32 PDT

Ipak, u moru različitih komentara izdvojio se jedan vezan za ejakulaciju, do te mere neprimeren, da su britanski mediji rešili da ga ne objave, a dolazi ni manje ni više nego od čoveka koji je dobar prijatelj i nekadašnji saigrač fudbalera Džermajna Penanta.

Penant je inače sa pomenutom Alis u braku od maja 2014, a ovaj sportista nekada je igrao za Liverpul i Arsenla, no na koncu svega nekako je dospeo do sedme engleske lige, a trenutno vraća slavu učešćem u rijalitiji programima.

Džejmijev komentar je ubrzo obrisan, ali ipak prekasno - svi su ga već uočili, a mnogi su napravili i čuveni "skrinšot" kako bi imali crno na belo dokaz.

Објава коју дели Jamie Ohara (@jamie.ohara) дана 26. Јул 2018. у 3:10 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.