Sindi Kraford zgodna u 54-oj. Evo kako! Četiri najvažnije vežbe!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2020, 11:42

Sindi Kraford zgodna u 54-oj. Evo kako! Četiri najvažnije vežbe!

Sindi Kraford zgodna u 54-oj. Evo kako! Četiri najvažnije vežbe! To su zapravo vežbe, koje je svetu predstavila putem video kasete tokom 90-ih godina, a postale su slavne koliko i ona.

Sindi se više ne bavi modelingom, te njene vežbe ne podrazumevaju svakodnevni strogi režim od minimum sat vremena vežbanja, ali ono što podrazumevaju to je nekolicina obaveznih vežbi, koje se trudi da ne preskače ni jedan dan.

Razlog za to krije se u kombinaciji vežbi koje radi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << to je pod jedan kardio, a pod dva vežbe koje podrazumevaju aktivaciju mišćne mase.

1. Kardio

Njen kardio program vrlo je jednsotavan zapravo, to je trčanje. Mada ne bilo kakavo trčanje.

Jedan deo treninga to jeste klasično lagano trčanje sa slušalicama  u ušima, dok je drugi deo teninga obavezno trčanje uz stepenice.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.