Sestre Kardašijan ne prestaju da šokiraju, Kim i Kortni se šutirale i čupale!

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre Kardašijan ne prestaju da šokiraju, Kim i Kortni se šutirale i čupale!

Potukle se pred kamerama! Sestre Kardašijan ne prestaju da šokiraju, Kim i Kortni se šutirale i čupale! Usledile su brojne sočne psovke i povici, a na objavu su se nizali komentari fanova koji su u šoku pisali da i pored svega nisu verovali da će do ovoga ikada doći. 

Porodica Kardašijan je jedna od najpoznatijih na svetu, a popularnost su stekli zahvaljujući svom rijalitiju "U korak sa Kardašijanima" u kom su prikazale sve ono što svakodnevno rade. Međutim, niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nije znao da će se pobiti!

U trejleru nove epizode njihovog rijalitija vidimo Kim i Kortni Kardašijan dok se psuju, a onda i šutiraju, ali i Kloi, koja pokušava da ih razdvoji!

 Druga koža?! Kako je lateks postao najšokantniji trend ove sezone!

Usledile su brojne sočne psovke i povici, a na objavu su se nizali komentari fanova koji su u šoku pisali da i pored svega nisu verovali da će do ovoga ikada doći. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.